Ik ben Maureen Hennep een illustrator, kunstenaar. Al mijn opleidingen als o.a. ademhalingsdeskundige, mindfulness, creatieve therapeut en kleurentherapie stop ik in mijn werk om het gevoel wat speelt vorm te geven. Zoals in mijn “mantra coloringbook”. 
Het liefst doe ik alles net iets anders dan wat al is. Want er is meer, veel meer dan we zien in onze omgeving. Ik zoek altijd naar nieuwe vormen en energie. Mijn werk nodigt je uit om dichter bij jezelf te komen, het is eigenlijk een weerspiegeling van jezelf.
Ik vertaal het innerlijke van de mens naar een schilderij, illustratie, gedicht en inzichtkaarten. Al het mooie dat in de mens verborgen zit, probeer ik op deze manier te vangen in zachte kleuren en vormen. Het geeft het gevoel van rust, warmte en een soort thuiskomen bij jezelf. 
Digitaal wil ik op deze manier zachter maken bijna tastbaar. Daarnaast maak in journals uit oud materiaal. Een wens is om zelf papier te maken, wie weet.
Mijn atelier in het centrum van Rotterdam is waar ik mijn creaties realiseer. In deze ruimte komen mijn gedachtes en gevoelens tot leven via mijn potloden, pennen en aquarel.
Ook worden hier verschillende workshops gegeven om de creatieve uiting van andere mensen te helpen stimuleren
Back to Top